Сребърната медалистка от  на 10 метра пистолет - , направи феноменална стрелба

...
Сребърната медалистка от  на 10 метра пистолет - , направи феноменална стрелба
Коментари Харесай

Нов финал за Антоанета Костадинова в Токио

Сребърната медалистка от  на 10 метра револвер - , направи феноменална пукотевица във втория кръг на квалификацията на 25 метра револвер и с изумителна точност в " бързото " стреляне завоюва квалификацията и натрупа съществено самочувствие преди финала след няколко часа! 

Антоанета Костадинова започва в последната група за деня, откакто в предходния ден се класира на 3-о място по точност. В " скоростта " обаче тя беше най-хубава от лидерките, откакто записа жесток резултат - 98 в първия рунд, 100 във втория и 99 в третия! 
 Историческо: Първи край в мъжкото плуване за България на Олимпийски игри Историческо: Първи край в мъжкото плуване за България на Олимпийски игри
Българският плувец Йосиф Миладинов направи немислимото и се трансформира в първия представител на мъжете на България, който се класира за ф...

Това ще е втори следващ край за сребърната ни медалистка на Олимпийските игри в Токио, както и втори следващ край в дисциплината, откакто тя финишира на 8-о място на 25 метра револвер в Рио де Жанейро. 

Зад нея остана Виталина Бацарашкина, против която си оспорваше златото в 10-те метра. Венекамп остана 3-а. Ана Коракаки, която беше 2-а след първата дисциплинираност, остана 4-а, а  (подробности в линка). 

Финалът е в 08:00 часа българско време и може да следите представянето на  . 

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР